BLOG FARAH HAIRUDDIN

Thursday, 16 December 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI


1. Peserta HARUS menjadi followers blog http://falihinjasmy.blogspot.com/ terlebih dahulu ( bukan WAJIB, tapi peluang nak menang tu lebih cerah kalau tergolong dalam followers blog ni. )

2. Buat satu entry bertajuk FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

3. Letakkan BANNER contest seperti yang dibawah dan di link kan ke post contest ni.
3. Pilih SATU gambar anda melompat paling style. Tak kira lompat secara SOLO atau DUET atau GROUP. Gambar hendaklah original punya lompat OK. Tak nak yang edit2. Kalau edit hue, level, colour, brightness or etc tu boleh la. Ingat! hanya SATU gambar sahaja.

4. Letakkan caption paling kreatif di bawah gambar dalam 3 perkataan. Contoh:

5. Copy dan paste senarai hadiah yang ditawarkan.



1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

6. Tak perlu buat sticky mode. Tapi, perlu sertakan BANNER contest dekat sidebar jugak dan di link kan sekali.

7. Tag sekurang-kurangnye 3 bloggers lain dan harus inform bloggers tersebut yang mereka telah ditag ye...


Dan lepas tu, tinggalkan link entry anda di ruanggan comments ni supaya senang nak jejak =) Aku akan comment kembali sekiranya entry anda telah diterima dan nama korg akan diletakkan di sidebar.


tarikh tutup:

31 DISEMBER 2010

taraaaaaaaaaaa!!!inilah pic yg dipertaruhkan~


"Superheroin vs Giant?"

pic ini ditangkap dekat depan istana kt Kuala Kangsar.hehe..FH tgh sepak michi.smpi terbang wooo!!haha.
harap2 leh menang n bertuah la pic ni~
me want to tag


6 comments:

mr.F said...

ok procedd..nice pic...tengs sebab sudi join n wish u all the best!

Bazilah said...

COOOL! mr.F tolong bagi dia menang sebab saye yang snap pic ni HAHA

farah hairuddin said...

hehe..pandai la babas ni!hehe..tp edit ta berapa lawa lah..mr F..plis la bg menang~

sue. said...

w0w....haha...s0 cute..mesti menang ni dear...

mr.F said...

Tahniah kerana telah terpilih untuk TOP 50 FEEL FREE TO FLY CONTEST.
Sila rujuk link ini untuk ke entri TOP 50

http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/01/feel-free-to-fly-contest-top-50.html

dan link ini untuk prosedur pemilihan pemenang.

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/12/feel-free-to-fly-contest-prosedur_27.html

Tahniah sekali lagi dan selamat menyambut tahun baru! =)

+whuttadilly? said...

cool oke gamba ni..
semat n nice caption too!!